Aktiviteter

Vi har en rekke aktiviteter i og rundt Frivilligsentralen

Bingo- og vaffeltreff
Onsdager kl 12.30 i Frivilligsentralen. Bingobrett, kaffe og vaffel kr. 60. Fine premier.

Dagravn
Dagravning er et trygghetsfremmende nærmiljøtiltak. Alle dagravner skal være uniformert med særskilt merket refleksvest.

Som dagravn kan vi blant annet tilby deg/dere:

  • Å bli kjent med andre beboere i bygda
  • Å bli kjent med barna/ungdommen.
  • God mosjon. Noen å gå sammen med.
  • Forebygge vårt eget lokalmiljø.

Vi ønsker kontakt med deg som har mulighet til å vandre på dagtid, ung som gammel, men over 18 år.
Har du ca 1 timer en gang i blant for en spasertur? Bli med i dagravngruppa vår – Vi trenger deg!

Herretreff
Møteplass for karer tirsdager i partallsuker fra kl 11.00. Her drikkes det kaffe og nye og gamle verdensproblemer diskuteres. Det serveres kaffe og vaffel for kr 50,-.

Ulike trimgrupper
Passer for alle!
Gruppene er i samarbeid med LHL.
Herrer oppfordres til å bli med!
Ta kontakt for mer informasjon om trimgruppene.

Kulturgruppa
Denne gruppen består av menn som tar på seg oppdrag med små og større oppgaver. Alt fra snekring til rydding av stier i skogen. Gruppa møtes annenhver tirsdag på Frivilligsentralen i oddetallsuker til prat/planlegging/kaffe og vafler.

Miljøgruppa
Gruppe som samler søppel og holder Ask sentrum rent.

Praktisk arbeid for eldre og enslige
Mange hjemmeboende eldre kan trenge litt hjelp med praktisk arbeid og småreparasjoner i hjemmet. Det kan være seg hjelp til å måke snø, hagearbeid, skifte lyspærer, hjelp til å handle eller følge og skyss til tannlege, lege etc. De frivillige tjenestene er ment å være gratis, men uten utlegg for den enkelte hjelper. Brukerne dekker utgiftene du måtte ha til bensin og lignende. Vi trenger flere som kan hjelpe til med slike småjobber, så har du lyst til å bidra her ta kontakt med frivilligsentralen.

Turgruppe og gågruppe
Turgruppe mandager, oppmøte på parkeringsplassen ved Lysdammen 10.30. Ta med matpakke og sitteunderlag. Turleder Anvor Sundli kan kontaktes på telefon: 400 47 889.
Gågruppe onsdager, oppmøte på Toriskolen hver onsdag kl 10.00. Kle deg etter forholdene og bli med! Etter turen er alle velkomne på kaffe/vaffeltreff og sosialt samvær inne på Frivilligsentralen. Pris kr 50,-

Torsdagsklubben
Møteplass for seniordamer hver torsdag fra kl 10.00 – 14.00. Det serveres kaffe/kaker og et varmt måltid midt på dagen.

Åpen Frivilligsentral
Vi har «Åpen Frivilligsentral» hver onsdag fra kl. 11.00. Dette er et uformelt, sosialt og hyggelig møtested hvor man bare kan komme for å hygge seg og slå av en prat! Våre vertinner byr på kaffe og vaffel til kr 50.-.