Illustrasjonsbilde med sterke farger. Bildet viser en ungdom som står med sprayboks og lager et grafittibilde på en murvegg. En gardintrapp står ved siden av. Grafisk element i grønt dekker deler av bildet.

AKTIVITETER - MØTEPLASSER - ARRANGEMENTER - OPPLEVELSER -

Gjerdrum kommune har et bredt fritids- og kulturtilbud for barn og unge. Vi jobber etter målsetningen om at alle skal med

Vi ønsker å tilrettelegge for at alle barn og unge kan delta på aktiviteter, arrangementer og oppleve tilhørighet på møteplassene våre. Medvirkning er et viktig prinsipp i alt vi gjør, og målgruppen skal styre utvikling av tjenester og aktiviteter. Medvirkningen skjer på ulike måter. Fritidsklubben vår, #klubbenGjerdrum, har eget klubbstyre, som du kan lese mer om på sidene til #klubben. Det er styret i klubben som bestemmer hva som skal skje på klubben, og søker penger til ting de ønsker å gjøre eller kjøpe inn. Unge Arrangører er en brukerstyrt gruppe ungdommer som initierer, planlegger og gjennomfører arrangementer og aktiviteter. Ungdomsrådet gir råd til politikerne våre i saker om angår barn og unge i kommunen.

Du kan også finne oss på Facebook.

Har du spørsmål om noen av tilbudene? Kontakt leder for Fritidstjenesten:

Christiane Lier Dahl
Mobil: 98003740
Send e-post