Bilde av lesehjul på biblioteket

Biblioteket

Gjerdrum bibliotek holder til i Kulturhuset i sentrum av Ask. Biblioteket er fordelt på to plan med avdeling for barn i første etasje, og ungdom og voksne i andre etasje.

Biblioteket ønsker å være en møteplass for alle i Gjerdrum. På biblioteket kan du låne bøker, lydbøker, tidsskrifter, språkkurs, dvd’er og aviser. Vi har flere sittegrupper i biblioteket hvor du kan sitte og lese, gjøre lekser og studere. Aviskroken er et hyggelig møtested for bygdas innbyggere, hvor du kan lese aviser og kanskje slå av en prat.

Biblioteket har trådløst nettverk, for egen bærbar PC/nettbrett/telefon. Vi har også stasjonære publikumsmaskiner med internett-tilgang. Publikumsmaskinen er koblet til printer. Det koster kr 2,- pr ark for utskrifter over to ark.

Biblioteket har igjennom året mange forskjellige utstillinger og arrangementer for alle aldersgrupper. Følg med i kalenderen eller på Gjerdrum bibliotek sin facebookside.

Fra januar 2017 er biblioteket meråpent, det betyr at det er mulig å bruke biblioteket også utenom betjent åpningstid. Du kan lese mer om dette under fanen om Meråpent bibliotek