Gjerdrum bibliotek samarbeider med en rekke leverandører av digitalt innhold som gir tilgang til ulike e-bøker, magasiner og filmer.

E-bøker og e-lydbøker
Bibliotekene i Viken tilbyr e-bøker og lydbøker til utlån. Last ned appen BookBites fra Google Play eller App Store. Du må være registrert låner ved et av bibliotekene i Viken for å benytte tjenesten. Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang!

Magasiner og aviser
PressReader er en digital tjeneste for aviser og magasiner. Med PressReader får du ubegrenset tilgang til mer enn 7000 titler fra hele verden. Innholdet leveres fra mer enn 100 land på mer enn 60 språk. Noe for enhver smak! Du kan laste ned PressReader fra Google Play eller App Store. Du må være koblet på Bibliotekets nettverk for å laste ned innhold.

Filmer
FilmBib er en strømmetjeneste med et variert utvalg norske kortfilmer og dokumentarer både for barn og voksne. Nye filmer blir jevnlig lagt til i tjenesten, følg med! Med nasjonalt lånekort kan du se filmene gratis.
Logg inn med lånenummer og PIN-kode og se filmene på pc, smarttelefon og nettbrett. FilmBib kan lastes ned til mobil eller nettbrett via Google Play eller App Store.