Middagsservering

05. september 2024

Første middagsservering i høst!
Vi er glade for å invitere dere til høstens første middagsservering den 17. september fra kl. 15.30 til 17.30. Vi har vi gleden av å introdusere vår nye leverandør av maten, Jkdinvest AS, tidligere kjent som Togaya. Jan Kristian har satt sammen en fantastisk buffetmeny som vi er sikre på at dere vil nyte!

Første middagsservering i høst!
Vi er glade for å invitere dere til høstens første middagsservering den 17. september fra kl. 15.30 til 17.30. Vi har vi gleden av å introdusere vår nye leverandør av maten, Jkdinvest AS, tidligere kjent som Togaya. Jan Kristian har satt sammen en fantastisk buffetmeny som vi er sikre på at dere vil nyte!
Forrett: Stekt ørret med agurksalat og rømmesaus og kokte poteter.
Hovedrett: Tradisjonell fårikål En norsk klassiker med mørt lammekjøtt og kål, langsomt kokt i kraft med sorte pepperkorn, servert med kokte poteter.
Dessert: Eplepai med vaniljesaus Hjemmelaget eplepai laget med epler fra egen hage, servert med søt og myk vaniljesaus.
Pris: 170 kr. inkludert kaffe. For å feire oppstarten etter sommeren spanderer Frivilligsentralen desserten! Vær oppmerksom på at dessert vanligvis ikke er en del av buffeten, men tilbys spesielt for denne anledningen.
Kom som du er – ingen forhåndspåmelding nødvendig. Vi gleder oss til å se dere og dele dette deilige måltidet sammen!
Vi takker RBU for økonomisk støtte til middagene. Dette bidrar til en god pris for gjestene våre.
Trenger du transport? Vi tilbyr gratis transport til de fleste av våre arrangementer på Frivilligsentralen. Ta kontakt med Frivilligsentralen 488 62 197.
-———————————————————————-
First Dinner Service of the Autumn!
We are delighted to invite you to the first dinner service of the autumn on September 17th from 15:30 to 17:30. This time, we are pleased to introduce our new caterer, Jkdinvest AS, previously known as Togaya. Jan Kristian has put together a fantastic buffet menu that we are sure you will enjoy!
Starter: Pan-fried Trout with Cucumber Salad and Sour Cream Sauce
Juicy pan-fried trout served with a fresh cucumber salad, creamy sour cream sauce, and boiled potatoes.
Main Course: Traditional Fårikål
A Norwegian classic with tender lamb and cabbage, slowly cooked in broth with black peppercorns, served with boiled potatoes.
Dessert: Apple Pie with Vanilla Sauce
Homemade apple pie made with apples from our own garden, served with sweet and smooth vanilla sauce.
Price: 170 NOK, including coffee. To celebrate the start of the season, the Volunteer Center is offering dessert for free! Please note that dessert is usually not part of the buffet but is offered especially for this occasion.