Kulturskolens forestilling - Krim eller Grimm

27. april 2023

Lørdag 3.juni vises årets store kulturskoleforestilling, “Krim eller Grimm” i Høyenhall.

Plakat til forestillingen "KRIM eller GRIMM" Plakaten til venstre er for "Et annet ord for giftig" og har bilde av pensjonatet i skogen, trær i forgrunnen. TEKST: Forestillingen "Et annet ord for giftig" splles 3.juni kl 19.00 på Gjerdrum Kulturhus. På høyre side er plakaten for GRIMM. Et fargerikt pepperkakehus ute i skogen. TEKST: Forestillingen "Hans og Grethe på skogstur" spilles 3.juni kl. 13.00 og 15.00 Gjerdrum Kulturhus"

Kjøp billetter her

“Krim eller Grimm” er årets forestilling for kulturskolen.
Denne dagen vises to forskjellige stykker; først ut er:

“Hans og Grethe på skogstur”, spilles kl. 13.00 og 15.00

Hans og Grete skal på skogstur med mor og lillesøster, men er det så lurt å la både godteri og mobil bli hjemme? I skogen finnes det mange dyr, blant annet en hel haug med lure rever som liker quiz og pølser. Når barna går seg vill oppdager de et pepperkakehus med melis på taket, og inni bor det en heks og tre skrikerunger som har ventet på akkurat dem…

Kulturskolens elever fra dansemiks danser i foajeen før forestilling, jazzdans-elevene er med som dansere i stykket og visuell kunst elevene har laget den digitale scenografien som vises på bakteppe, samt kostymetegninger som kan sees i foajeen før og etter forestilling. Instrumentelevene fra kulturskolen spiller musikken gjennom dette stykket sammen med sanger fra kulturskolen.

Forestilling nummer to er " Et annet ord for giftig", spilles 19.00

Gerd Gran er en eldre dame på et nedlagt pensjonat i skogen. Nylig vant hun i lotto, nå skal hun på sin første ferie og har annonsert etter kattepass. Dette er det flere som har fått med seg, og ikke alle gode hensikter når de tropper opp for et jobbintervju. Tre barn er invitert på besøk til sin gamle grandtante, og de ankommer midt i et kaos.

Her vil scenografien også være laget av visuellkunst elevene, musikere og sangere fra kulturskolen spiller musikk og dansere fra Hip hop kurset i kulturskolen er med.

Begge manus er skrevet av kulturskolelærer Sarina Nachtnebel.

Billetter:
Voksne: 100.-
Barn: (opp til 16 år) Gratis.