Invitasjon til gratis deltakelse på Gjerdrumsdagen lørdag 10. juni 2023

08. mars 2023

Kultur i Gjerdrum inviterer også i år lag, foreninger og lokalt næringsliv til deltakelse på Gjerdrumsdagen.

logo for Gjerdrumsfestivalen. Grønn gitar satt sammen av forskjellige bilder i siluett. Menneske, iskrem, ølkrus, trær, teateransikter, hjert, blomster

Dette er dagen der både små og store innbyggere kan møtes, ha det hyggelig og oppleve mye av det bygda vår har å by på og lage folkefest! Gjerdrumsdagen arrangeres i forbindelse med Gjerdrumsfestivalen som i 2023 er fra 7.-11. juni. Arrangementet foregår i området rundt Kulturhuset. Området med utstillere vil være åpent fra kl 11.00 – 15.00.

Vi oppfordrer alle som ønsker å ha en stand til å tenke på om det er mulig å ha en aktivitet på standen for å skape liv og røre på og rundt standsområde, gjerne en aktivitet for barn. Vi ønsker også å lage en quiz der man må gå innom ulike stands for å få svarene på spørsmålene. Derfor ber vi i påmeldingsskjemaet om et spørsmål man må gå til akkurat deres stand for å få svar på.

Praktisk informasjon:
• Fredag 9. juni kl. 19.00 på Frivilligsentralen på Kulturhuset, blir det informasjonsmøte med mulighet for praktiske avklaringer «dagen før dagen».
• Følg oss på Facebook hvor vi legger ut oppdateringer etter hvert. https://www.facebook.com/Gjerdrumsfestivalen/
• Vi oppfordrer også til å bruke #gjerdrumsdagen på sosiale medier.
• Vi ønsker å ha et arrangement med god og hyggelig stemning, og ønsker derfor ikke salg av forsøplende og støyende produkter som lekevåpen, kruttlapper, lekerøyk og lignende artikler.

Utstyr:
Alt utstyret som trengs på egen stand som bord, stoler, skjøteledninger og lignende må dere ha med selv. Husk å sikre paviljongen mot vind. Det er også lurt å ta med gaffa-tape og vekter (f.eks. vannkanner). Alt på standen skal være ferdig rigget opp til kl 11.00. Husk å krysse av for strøm hvis du trenger det.

I år er deltakelse for lokale lag, foreninger, lokalt hobbybasert salg og lokalt næringsliv gratis. Trenger du strøm faktureres du 200 kr for dette.
Hobbybasert salg utenbygds fra kr 1000,- pr. stand;
Bedrifter og næringsvirksomhet utenbygds fra kr 2000,- pr. stand.

Fyll ut dette skjemaet innen 24. april om du ønsker å delta:
https://form.jotform.com/gjerdrumkulturhus/gjerdrumsdagen