Kulturhuset

Madam Pysj presenterer: Harry Påtter (med Å)

15. april 2023 (13.00-13.45)
Høyenhall
Plakat til Madam Pysj presenterer: Harry Påtter (med Å)

I Harry Påtter (med Å) er det ikke trollmenn, men tryllekunstnere som læres opp på Galtvort. I dette universet er det korttriks, mynttriks og sage-en-dame-i-to triks som er det mest prestisjefylte, men det går også rykter om at noen sitter på en hemmelighet om en bortglemt kunst - nemlig ekte magi.

Det er ekstremsport når Madam Pysj gyver løs på den kjente historien de fleste kjenner til, men som du ikke kommer til å kjenne igjen. Kompaniets konsept går ut på å ta det kjente og kjære og demontere det til kun tanken om hvor det hele startet som står igjen.

Etter forestillingen kan du bli med på Harry Potter-dag på kulturhuset! Prøv deg på U.G.L.E-eksamen (quiz) og vinn premier, let etter gjemte Galtvort skatter, besøk vertshhuset Tre sopelimer og smak på noe av det de selger der. Kle deg gjerne ut som din favoritt figur fra Harry Potter og se opp for husspøkelser og andre skapninger.

Barn 50,-
Voksen 100,-
Familie 200,-

*Familiebillett gjelder 2 voksne og 2 barn, eventuelt 1 voksen og 3 barn.

Passer for barn 6-12 år

 

Barnas Kulturlørdag arrangeres flere ganger i året og har som mål å fremme kulturelt mangfold og gi barn og unge gode opplevelser. Vi ønsker å inspirere til kreativitet og nysgjerrighet, samtidig som vi ønsker å skape en fellesarena for familier i lokalsamfunnet.