brenn. til Gjerdrum!

Brenn

Fredag 11. februar slapp Unge arrangører programmet for Solheimstua klubbscene våren 2022. Norges kanskje beste unge rockeband kommer til Gjerdrum!

brenn., 11. mars
Gjennom 2019 etablerte brenn. seg som en av de beste liveartistene i landet, med kritikerroste opptredener på festivaler som Roskilde, Malakoff og Øyafestivalen. Høsten 2019 la de ut på sin første headlinerturné i form av Elsker Tour, etter slippet av debutalbumet Elsker.
Høsten det samme året ble duoen nominert til «Årets Liveartist» på P3 Gull 2019, for sitt energiske liveshow på både festivaler og egne klubbkonserter. Sommeren 2020 tar de med seg den samme energien og ny musikk på festivaler rundt omkring i Norge!
Alt ved brenn. viser at rock fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, ogdessuten påvirket av usannsynlige referanser i helt andre musikalske leire. Debutalbumet Elsker kom til verden 4. oktober 2019, til strålende mottakelse av både fans og anmeldere, og beviste for alle at brenn. har kommet for å bli. Dagsavisens Geir Rakvaag skrev blant annet følgende i sin anmeldelse der han belønnet rockeduoen med terningkast 5: «Så levende gitarrock som det går an å høre i 2019.»

Gode skussmål for musikken til tross; det er live brenn. har fått mest omtale hittil i karrieren, og en imponerende festivalsommer i 2019 resulterte i gode anmeldelser. NRK P3 sparte ikke på kruttet etter å ha sett brenn. på Malakoff, og belønnet bandet med terningkast 6: «brenn. er ikke bare det søteste, men kanskje også Norges beste rockeband akkurat nå. For min del driter jeg i om rocken dør, så lenge brenn. lever» – Håvard Røsæg, NRK P3

VG opplevde energibombene under Øyafestivalen, og belønnet brenn. med terningkast 5: «Jeg har sett norsk rocks fremtid. Den står i flammer.»

Opplev Norges søteste og beste rockeband akkurat nå i Solheimstua klubbscene 11. mars!

Billetter finner du her