Kyiv Grand Ballet til Gjerdrum!

16. mars 2022

Kyiv Grand Ballet kommer til Gjerdrum kulturhus med Svanesjøen. Hold av 5. april for en fantastisk opplevelse!

Svanesjøen

Forestillingen holdes som en del av Solidarity Tour for å støtte Kyiv Grand Ballet med deltagelse av ledende artister fra den ukrainske balletten.

Billettinntektene går uavkortet til livsopphold for kompaniets ukrainske medlemmer. Gjerdrum kulturhus bidrar med å stille med å dekke sal, personell og billettavgift denne kvelden.

Balletten “Svanesjøen” har fengslet hjertene til fans av klassisk musikk i mer enn et århundre. Det regnes med rette som standarden for høy kunst. Mange verdenskjente dansere var stolte over at de var så heldige å få spille en rolle i denne forestillingen. Historien om kampen mellom godt og ondt, i stor grad en indre kamp, har blitt spesielt relevant i dag, når alle står overfor et vanskelig moralsk valg.

Den unge prinsen Siegfried, blir, takket være skjebnen selv, fraktet til bredden av en magisk innsjø og møter en sjarmerende jente, hvis bilde forfulgte ham i drømmer og i virkeligheten så lenge. Hun viser seg å være den vakre svanen Odette, og den ivrige unge mannen innrømmer umiddelbart følelsene sine for henne og lover å være trofast.

Men skjebnen legger virkelige hindringer for ham, forhindrer gjensidig kjærlighet som tester et fantastisk par med sjalusi og svik. Hun forvandler seg til en mystisk ridder og dukker opp i prinsens slott sammen med Odettes dobbeltgjenger, og tvinger en forelsket ung mann, blendet av følelser, til å bryte alle løftene som er gitt til hans utvalgte.

Billetter finner du her.