Endelig Gjerdrumsfestival igjen!

06. mai 2022

7.-12. juni blir det endelig tradisjonell Gjerdrumsfestival!

Design uten navn (9)

Programmet er endelig helt klart:

Høydepunkter

Tirsdag 7. juni
Hans-Wilhelm Steinfeld holder et høyaktuelt foredrag om situasjonen i Ukraina, og i Europa forøvrig. Hans-Wilhelm Steinfeld kjent som en tøff og pågående utenriksreporter, med sin markante bergensdialekt som varemerke.

Onsdag 8. juni
Konsert, forestilling og utstilling med elever i kulturskolen. Elevene viser hva de har jobbet med, og har åpne utstillinger, konserter og forestillinger.

Torsdag 9. juni
Anita Skorgan og Elisabeth Andreassen kommer til Gjerdrum! To nydelige damer, to vakre stemmer.Vi kan love knallgode tolkninger av våre store slagere, det blir humor og glede, men også sanger til ettertanke. Og Anita og «Bettan» vil naturlig nok hedre vår alles Jahn Teigen.

Fredag 10. juni
Vi gjentar suksessen fra tidligere år og trommer sammen til ungdomsfestival. Unge arrangører (UA) er stolte av å presentere årets varierte og spennende program som i år har noe for alle! Det vil bli aktiviteter og konkurranser på festivalområdet i regi av Unge Arrangører!
Stand up-komikerne Ahmed Mamow og Hallvard Dyrnes starter kl 19, så går artisten Bølgen på scenen ca kl 21. Gratis for alle ungdommer fra 7. klasse og oppover.

Lørdag 11. juni
Gjerdrumsdagen med stands og parade. Underholdning for barna med forestilling med Campingkompaniet og konsert med Du og jeg og vi 2-3-4.
Fra kl 18 blir det Gjerdrumsfest i teltet med bl.a. Daniel Berg-Hansen, Blått Blod og Soundwave.

Søndag 12. juni
Konsert med Gjerdrum Musikklag og utdeling av Gjerdrumsprisen blant andre.