Emil i Lønneberget

25. april 2022

28. april til 1. mai spiller Gjerdrum amatørteater familieforestillingen Emil i Lønneberget på Gjerdrum Kulturhus.

Kulturhuset nettside emil

Det er lokale barn og ungdommer i alle roller, godt hjulpet av nevenyttige og engasjerte foreldre.

Noe av det største og viktigste i livet (og i forestillingen) er lek, og man kan jo nesten si at det er det alt handler om. Det å finne leken som barn og beholde den som voksen. Leken er med deg gjennom hele livet, i alle filmer vi ser, bøker vi leser og teaterforestillinger vi opplever. Noen mener at teaterets opprinnelse begynte med at mennesker simpelthen lekte, slik som barn leker den dag i dag.

Leken er utgangspunktet for denne versjonen av Emil i Lønneberget. Du vil få se at alle karakterene utenom Alma, Anton og Prosten har blitt barn og med dette utgangspunktet har vi tatt leken på alvor.

Velkommen til en litt annerledes tilnærming til historien vi alle kjenner så godt, og tre inn i et av barndommens univers – i en litt ny drakt!